FAQ

Her kan du stille alle dine spørgsmål omkring South Beach Kuren og få hurtig og gratis hjælp fra både redaktionen og andre brugere.

Husk: Der findes ikke dumme spørgsmål :)

10 kommentarer:

 1. Jeg har lige fundet bogen om South Beach Kuren på et loppemarked. Nu kan jeg dog se, at der er kommet en south beach 2.0 siden. Hvad er forskellen mellem bogen fra 2003 og den nye (2.0) ?
  Mvh.
  Rannvá

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rannvá

   Jeg har selv både den originale South Beach kuren og den nye 2.0. Der er sket meget de sidste 10 år (den første bog udkom i 2003). Forskerne er blevet klogere og det samme er forfatteren Dr. Arthur Agatston. Faktisk er 2.0 versionen blevet en smule nemmere at have med at gøre, da der ikke er helt så mange madvarer du ikke må spise i den første og hårde fase af kuren. Samtidig er der lagt mere vægt på, hvad motion kan gøre for at supplere kuren og det står der en del om i den nye.
   Når det så er sagt, så kan du sagtens tabe dig med den originale bog - den virker stadig.

   Slet
 2. Hej Olof.

  Mange tak for dit svar. Måske skal jeg have fat i den nye så...
  Tak for hjælpen :)

  Rannvá

  SvarSlet
 3. Hej !
  Jeg har bogen, men jeg kunne egentlig godt tænke mig at vide hvilken energifordeling der tilstræbes i de forskellige faser idet jeg ikke er den store kødspiser og hurtigt kunne få for lidt protein.

  Mange hilsner
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Charlotte

   Jeg har ikke set en egentlig energifordeling pr. fase, men protein er som du nævner ekstrem vigtig for at få næring nok på kuren. Det er heldigvis masser af muligheder for andre proteinkilder end kød. Hvordan har du det med bælgfrugter (ex. bønner og kikærter) og æg?

   vh Olof

   Slet
 4. Kan jordskokker bruges som erstatning for kartofler i fase 1 og 2?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, nej jordskokker er desværre i samme kategori som gulerødder og søde kartofler, der ikke må spises i fase 1.

   For at få den fylde som du måske er på jagt efter kan du prøve bønner, kikærter og linser.

   Slet
 5. Hej, jeg vil meget gerne igang med south beach kuren og har netop købt 2.0-bogen, MEN jeg tåler ikke sødestoffer og det er der i de fleste søde snacks der er i den. Nogen gode opskrifter eller forslag til lidt søde snacks til fase 1, der ikke indeholder sødestoffer?
  På forhånd tak

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver svært, at få søde snacks uden sødestoffer i fase 1. Jeg ville nok satse på nødder.

   Slet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet