Bøger

South Beach Diet bøger


South Beach Kuren 2.0
Sprog: Dansk
Et slanke- og fitnessprogram der vil ændre dit liv!
På South Beach kuren 2.0 kommer du til at spise tre mættende måltider samt mindst to mellemmåltider om dagen. Du kan sågar tillade dig en dessert hver dag, og du kommer ikke på noget tidspunkt til at sulte. Med det nye South Beach-fitnessprogram opnår du endnu bedre slankeresultater, fordi motionen sætter skub i dit stofskifte, så vægttabet ikke går i stå. Og fedt- og kalorieforbrændingen drøner derudad døgnet rundt, selv når du er i hvile.

Køb South Beach kuren 2.0 billigt på dansk her
The South Beach Diet: Super Charged
Sprog: Engelsk
Hurtigere vægttab og et bedre helbred resten af livet.
Indeholder mange nye opskrifter og madplaner, samt udvidelser til listen over tilladte fødevarer. Derudover kan du også finde et fase 3 fitness specialdesignet til at sætte skub i vægttabet og forbedre din generelle sundhed.

Køb South Beach Diet: Super Charged hos SAXO her
The South Beach Diet: Wake-Up Call
Sprog: Engelsk
Statistik lyver aldrig...
I løbet af de sidste 30 år er amerikanerne blevet tunge og mere usunde ende på noget andet tidspunkt i historien. Og selvom de fleste af os kan se hvor negativt det påvirke vores hverdag, nedsætter vores produktivitet, vores selvværd, vores energi og i sidste ende vores levealder, så holder vi fast i de dårlige vaner med fast-food livsstilen.
I denne nye bog "The South Beach Wake-Up Call afslører Dr. Arthur Agatston ikke kun roden til vores nuværende sundhedskrise, men leverer også tydelige og forståelige råd der forbedre vores madvaner, motionsvaner og søvnvaner.
Bogen indeholder også "The Wake Up and Movie" 2-ugers hurtigstart motionsplan, en indkøbsguide til en sund diet og 32 helt nye opskrifter fra morgenmad til dessert.

Køb South Beach Diet: Wake-Up Call hos SAXO herThe South Beach Diet: Super Quick Cookbook
Sprog: Engelsk
De 200 hurtige og lækre opskrifter i denne bog vil nedsætte hverdagens stress omkring madlavning, og samtidig være godt for dit madbudget.

Køb South Beach Diet: Super Quick Cookbook hos SAXO her

The South Beach Diet: Taste of Summer Cookbook
Sprog: Engelsk
150 helt nye, hurtige og smagsulde opskrifter.
Findes der nogen bedre måde at nyde den rolige og sunde South Beach Diet livsstil, end en kogebog der hylder de bedste fødevarer fra sommerens haver og markedspladser?
De 150 nye, hurtige og sunde opskrifter i "The South Beach Diet Taste of Summer Cookbook" indfanger det casaul og solrige Florida.


Køb South Beach Diet: Taste of Summer Cookbook hos SAXO herThe South Beach Diet: Heart Health Revolution
Sprog: Engelsk
Dr. Agatston's aggressive fire-steps strategi til at forebygge hjerteslag og hjertestop inkluderer afgørende vejledning til hjerte-venlige fødevarer, motionsformer m.m.
Hjertesygdomme er den største dræber i USA. Alene i 2007 vil 865.000 mennesker få et eller flere hjerteanfald, og ydereligere 700.000 får hjertestop. Bliv ikke en del af den negative statistik - hjerteanfald og hjertestop kan forebygges!
Køb South Beach Diet: Heart Health Revolution hos SAXO her


The South Beach Diet
Sprog: Engelsk
South Beach Kuren er udviklet af Dr. Arthur Agatston - den verdensanerkendte kardiolog fra Miami. Kuren med klinisk bevist effekt lærer dig at spise de rigtige kulhydrater og fedtstoffer.
Følger du kuren vil du hurtigt se vægttab, alt imens du spiser bedre end nogensinde før.
Få alle de lækre opskrifter, madplaner, slanketips, gode råd fra Dr. Agatston og meget mere.

Køb South Beach Diet hos SAXO her
The South Beach Diet: Cookbook
Sprog: Engelsk
Dette er inbegrebet af en god kogebog for alle der ønsker at forberede  mundvandsløbende (og sunde) måltider året rundt.
Med mere end 200 opskrifter, 50 fotografier, indkøbslister og spisekammer-guide.
South Beach Diet Cookbook er essentiel tilbehør for din køkkenhylde og slankekur. Indeholder desuden 25 helt nye opskrifter fra de bedste kokke i Miami.


Køb South Beach Diet: Cookbook hos SAXO her
The South Beach Diet: Dining Guide
Sprog: Engelsk
Forlad aldrig hjemmet uden denne lomme-guide til nærende måltider, når du spiser ude - uanset om det er på en fast-food eller en 5-stjernet restaurant.
Bogen indeholder rigelige mængder af udsøgte forslag til menuvalg og strategier til at tage de rigtige valg uanset, hvlken restaurant du besøger. Med guiden behøver du aldrig gå på kompromis med din kur når du er på farten.


Køb South Beach Diet: Dining guide hos SAXO her

The South Beach Diet: Good Fats Good Carbs Guide
Sprog: Engelsk
Ingen fedtstoffer og kulhydrater er ens. Den gode slags gør at din krop til at fungerer optimalt og er en hjælp til dit vægttab. Den dårlige slags, som du bl.a. kan finde i sukker, fede fødevarer som doughnuts, chips og fast-food ødelækker din krops evne til at forbrænde det du indtager. Men det er værre endnu, for de dårlige fedtstoffer og kulhydrater gør dig afhængig og mere sulten.
Med denne guide kan du vælge de rigtige.


Køb South Beach Diet: Good Fats Good Carbs hos SAXO herThe South Beach Diet: Parties & Holidays Cookbook
Sprog: Engelsk
Det at tilberede et smagsfuldt South Beach Diet venligt feriemåltid har aldrig været lettere, takket være denne fyldestgørende guide der kan underholde familie og venner. Indeholder 20 festmenuer og 150 helt nye opskrifter.


The South Beach Diet: Quick & Easy Cookbook
Sprog: Engelsk
Dr. Agatston kommer hele vejen rundt i denne kogebog. Emnerne er morgenmad, supper, snacks, salater, fish og skalddyr, kylling, okse, grøntsagsretter, tilbehør og desserter. I bogen kan du også finde vegetarretter. I alt får du 200 helt nye opskrifter, der indeholder 10 eller færre ingredienser og kræver mindre end 30 min. eller mindre at forberede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar