Æg på den sjove måde - æggeform der får smilet frem


En Slow-Carb eller Low-Carb slankekur som South Beach kuren hører til, er æg en madvarer der ikke er til at komme udenom. I hvert fald er livet på slankekur noget lettere og en hel del sjovere, hvis man er så heldig at elske æg.

De fleste proteinkure anbefaler æg om morgenen og så snart man er blevet vant til det (det tager ca. en uge) er det at spejle et par æg om morgenen det mest naturlige i verden og ikke meget anderledes end at hælde mælk på cornflakes. Forskellen er selvfølgelig resultatet og de to morgenmadstyper kan slet ikke sammenlignes, hvad angår sundhed og mæthedsfornemmelse. Cornflakes når ikke det proteinholdige æg til sokkeholderne.

Bliver det aldrig kedeligt at spise æg og bacon til morgenmad? Det spørgsmål stiller mange sig selv, når de skal i gang med South Beach diæten og nej, det bliver ikke kedeligt, for mulighederne er langt større, hvad angår tilbehør og kreativitet, end den typiske danske morgenmad består af.

Billedet ovenfor er en sjov lille æggeform, som gør det lidt sjovere at servere det spejlede æg - super god til en morgen med god tid. Stå op lidt før resten af familien og forbered Sunny Side æg - det tager kun få minutter.

→ Du kan købe æggeformen online her

Herunder kan du få en idé om hvordan du skal gøre med den lille silikone form. Det behøver ikke være svært at gøre lidt ekstra.
Et alternativ du kan eksperimentere med er at lave æg på panden stegt i en skive peberfrugt. Prøv forskellige farver - resultatet er lækkert hver gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar