Den fantastiske vegetarkogebog River Cottage Veg Every Day til halv pris!


Grøntsagsretter behøver ikke være kedelige - slet ikke. Hvis du ikke tror på det udsagn og derfor kæmper en hård kamp for at komme igennem South beach Kurens fase 1, hvor grøntsager fylder rigtig meget i hverdagen, ja så har du simpelthen brug for ny inspiration.

Selvom South Beach Kuren 2.0 i sig selv også er en kogebog, så mangler den en del på opskriftsfronten. Der er for det første ikke ret mange opskrifter, men det der er mest ærgerligt er, at der ikke følger et billede med til hver opskrift. Billeder betyder utrolig meget når vi laver mad, ligesom en anretning der ser godt ud på tallerkenen også smager langt bedre. Men hvordan får du maden til at se lige så godt ud som billedet, hvis der ikke er et billede... Det visuelle skal i høj grad sælge en grøntsagsret - især hvis man ikke er vant til at servere den sundere og slankende kost der høre den strenge fase 1 til.

Husk at kigge efter grøntsagretter andre steder end i South Beach Kuren 2.0 bogen, for den byder slet ikke på det bedste af hvad der findes. En god vegetarkogebog skal stå i hvert et South Beach køkken. Den bringer glæde og motivation til at holde ved. Bemærk dog at alle vegetarretter ikke nødvendigvis overholder de regler der er gældende South Beach Kuren og derfor bør du studere ingredienslisten på opskrifterne, inden du går igang.

Få River Cottage Veg Every Day til halv pris i verdens største online boghandel her >

Herunder kan du se lidt billeder fra River Cottage Veg Every Day, der er skrevet af stjenekokken Hugh Fearnley-Whittingstall.


Vegetar-kogebogen har vundet flere priser og er en af markedets allerbedste kilder til sund, nærende og frem for alt Lækre grøntsagsbaseret måltider.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar