Lær at elske dine grøntsager med River Cottage Veg Every Day!Hvis du ikke allerede kender Hugh Fearnley-Whittingstall og River Cottage så får du her en rigtig god grund til at gøre noget ved det.South Beach kuren har stor fokus på grøntsager og du lærer i løbet af de første 14 dage en masse om, hvordan du kan tilberede dine grøntsager på en lækker og nem måde.
I bogen "South Beach Kuren 2.0" får du nogle få, effektive og gode opskrifter, men vil du virkelig have det optimale ud livsstilsændringen, så er River Cottage Veg Every Day den helt rigtige kogebog at have stående på reolen i køkkenet.

Vi spiser i dagligdagen slet ikke grøntsager nok og hvorfor egentlig ikke? De er sunde, billige og frem for alt lækre. Det er på tide at gøre op med skrønen om at der absolut skal en stor bøf på borden for at få et tilfredsstillende måltid. I "River Cottage Veg Every Day" får du et overflod af fantastiske vegetaropskrifter, f.eks. en varm salat af grillet squash, citron, hvidløg, mynte og mozzarella. En couscous salat med urter og valnødder, radisser med smør og salt, guacamole, linguine med mynte og mandelpesto og cherrytomater, babygulerods risotto, gnocchi med nye kartofler og mere end 200 andre suveræne opskrifter. Det hele er pakket lækkert ind med flotte billeder af hver eneste ret.

Køb kogebogen billigt her

Bon Appetit! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar